Ralph Wilson Stadium

Ralph Wilson Stadium

The Challenge

Sportservice and the Buffalo Bills wanted to upgrade their concession and corridor signage in blustery Buffalo, New York. Lake-effect snow and below-zero temperatures were critical factors requiring a durable and impactful solution.

Customer Solution

Studio D’s makeover strategy included nine new concession brand concepts and weather resistant VGS Facelift™ specifications. The project included exterior grade paint, digitally printed graphics and structurally engineered blade and station ID signs that could withstand high wind loads and vast temperature swings.

To grab the patron’s attention, the concessions were re-painted, lightboxes above the concessions were upgraded with eye-catching food photos and new dimensional signage was introduced to promote Sportservice’s food offering.

The result, a fully branded stadium concession program that is vibrant, durable and “built to last” without the high cost or downtime of construction.